bermain

Las Vegas Golf – Salah satu kaedah terbaik untuk Bersantai dan Bermain Golf!

Las Vegas biasanya terkenal dengan banyak kasino. Namun, dalam beberapa tahun kebelakangan ini, ia menjadi lebih terkenal dengan padang golf Las Vegas. Golf Las Vegas telah menjadi popular di kalangan orang yang ingin bermain golf sepanjang tahun, mereka yang ingin dapat bercuti dengan rakan dan keluarga dan menghabiskan hari-hari mereka di bawah sinar matahari yang hangat dengan bermain sukan yang mereka nikmati.

Dengan padang golf Las Vegas seperti Legacy, Badlands, dan Bali Hai, sukar untuk APK MEGA888 2021 mencari tempat yang lebih baik untuk menikmati sukan yang santai. Golf, dengan sendirinya, adalah sukan yang digunakan orang untuk bersantai dan nada keras untuk mencapai otot di punggung dan lengan mereka.

Pada musim sejuk, otot anda mengalami penangguhan lama dan menjelang musim bunga, anda cukup sakit selepas setiap pusingan anda bermain. Sekiranya anda pergi ke Las Vegas pada musim sejuk, anda tidak akan merasakan kesan sampingan penangguhan panjang hampir seperti yang biasa anda alami.

Padang golf Las Vegas yang paling popular adalah Legacy dan Bali Hai. Bali Hai dimiliki dan dikendalikan oleh kumpulan Walters Golf. Baik Legacy dan Bali Hai, sementara dimiliki oleh syarikat yang berasingan, adalah padang golf lima bintang, kerana kesukaran dan reka bentuk serta harga mereka setiap orang.

Harga Legacy bergantung pada waktu dan musim, begitu juga dengan harga Bali Hai. Walau bagaimanapun, legenda harga Bali Hai menunjukkan bahawa harganya hampir tiga ratus dolar setiap orang untuk satu pusingan golf. The Legacy, yang menakjubkan seperti ini, cenderung menjadi lebih mudah di buku saku dan anda dapat menjimatkan sejumlah besar wang dengan menempah masa tee anda secara dalam talian.

Walters Golf memiliki tiga kursus lain termasuk The Royal Links, Desert Pines, dan Stallion Mountain Country Club. Kesemuanya mempunyai penilaian empat hingga lima bintang dan sukar tetapi menyediakan kawasan pembelajaran yang bagus untuk pemula.

Terdapat kursus Angel Park Palm and Mountain, serta beberapa kursus Paiute Golf Resort di Las Vegas. Sebilangan besar padang golf ini disusun dengan rumput Bermuda dan sangat bagus untuk mengajar orang dari semua peringkat umur.

Kos bergantung pada waktu hari, waktu sepanjang tahun, dan sama ada anda mempunyai kad keahlian ke banyak kelab dan resort ini. Dengan semua padang golf dan resort di Las Vegas ini, anda boleh menempah waktu dan tempahan tee anda secara dalam talian. Apabila anda membuat tempahan dalam talian, anda dapat menjimatkan sekurang-kurangnya lima dolar seorang. Ini mungkin tidak banyak, tetapi seperti yang mereka katakan, “Setiap sedikit membantu.”

Cara terbaik untuk mengalami golf Las Vegas adalah dengan membeli pakej dari ejen pelancongan anda atau dari salah satu daripada banyak laman web dalam talian yang menawarkannya. Golf Las Vegas lebih baik dinikmati bersama rakan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *